Prominente Cycles Stock Market

De cycli die hier besproken zijn op langere termijn cycli, en niet prangende relevant om op korte termijn handelaren. Toch, door het zien van deze cycli en begrijpen hoe cycli werkt, kunt u in staat om uw eigen cycli en cyclus strategieën voor de handel op kortere tijd frames. En als er niets anders, de wetenschap over deze cycli kan je klinken erg slim zitten rond de tafel.

Cycles Stock Market

Een cyclus is een gebeurtenis of een reeks van gebeurtenissen die te herhalen in de tijd. Omstandigheden kunnen variëren van cyclus tot cyclus, maar over het algemeen de algemene gebeurtenissen of reeks van gebeurtenissen die de cyclus samenstellen aanwezig zijn. Een eenvoudig voorbeeld van een cyclus is “het regenseizoen,” aanwezig in andere vorm in de direct naar website meeste delen van de wereld. Het komt één keer per jaar, ongeveer beginnen en eindigen rond dezelfde datum. De exacte data zullen variëren van jaar tot jaar, maar het evenement is zeer waarschijnlijk binnen een redelijk bepaald tijdsbestek per jaar. De ernst van elk regenseizoen kan ook veranderen, mogelijk als gevolg van nog grotere weercycli we ons niet bewust van. Bijvoorbeeld, we weten wanneer de regen is het waarschijnlijk om te beginnen, maar we hebben niet de strengheid of mildheid van het weet.

Dus de cyclus is een terugkerend evenement (s) die zich voordoet op het herhalen van tijdsintervallen. Cycli zijn te vinden in de natuur, biologie, de financiële markten en de all time frames, van seconden tot duizenden jaren.

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn er mogelijk honderden van de beurs cycli, gevonden door diverse handelaren en onderzoekers. Als dit onderwerp je interesseert, zijn er veel boeken beschikbaar over het onderwerp. Hier gaan we door enkele van de meest bekende markt cycli.

Hoe langer de cyclus, algemeen hoe groter de omvang van de beurs bodems en bedekt zal voorspellen. Wanneer meerdere cycli af te stemmen op een bodem of top, vormen zoals de 54 jaar, 18 jaar en 9 jaar cycli alles wijst op een bodem rond dezelfde datum, dit voegt gewicht aan de verwachting van een grote komende bodem in de prijzen.

Kondratieff-golf

Dit is een grootschalige cyclus of golf in het algemeen duurt 46 tot 60 jaar, met een gemiddelde van 54 jaar. Het maakt je ook verfijnde geluid aan de eettafel. Dit is vooral een economische indicator, het tonen van lange-termijn uitzetting optiesonline en krimp van de wereldeconomie. Het heeft ook geholpen mark pieken in verschillende tijdperken, zoals de komst van de spoorwegen, auto’s, chemie en moderne technologie. De aandelenmarkten doorgaans voorafgaan aan belangrijke economische bewegingen, zoals de beurs is een voorlopende indicator van de economie. Daarom is deze cyclus is nog steeds naar de beurs relevant.

 

Kuznets Cycle

Dit is een kortere cyclustijd, duurt tussen 15 en 25 jaar met een gemiddelde van 18,3 jaar. Het uitgangspunt voor de cyclus werd oorspronkelijk opgericht op economische gegevens. Het vond in 1930 door Simon Kuznets. Om de cyclus te passen, zou je op zoek naar de belangrijkste beurs bottoms ongeveer 18 jaar uit elkaar. Vanaf beurs bodems voordat u kunt dan projecteren wanneer een andere markt bodem kan optreden op basis van de cyclus.

Juglar Cyclus

De Juglar cyclus duurt tussen de 7 en 11 jaar oud en werd ontdekt in 1862 door Clement Juglar. Dit volg koppeling werd later verfijnd tot een 9,2 jaar durende cyclus van Edward Dewey. Vanaf beurs bodems voordat u kunt dan projecteren wanneer een andere markt bodem kan optreden op basis van de cyclus.

Kitchin cyclus.

Deze cyclus duurt ongeveer 40 maanden, en het wordt gebruikt door veel langere termijn handelaren om naar te kijken voor de bodems en toppen binnen de langere termijn trends. In werd ontdekt in de jaren 1920 door Joseph Kitchin.

 

Andere Cycles en overwegingen

Handelaren hebben 1,5 jaar cycli, de jaarlijkse cycli, een half jaar cycli en kwart jaar cycli gevonden … recht naar beneden tot 2,8 dag cycli.

Hoewel bepaalde cycli zijn waarschijnlijk relevant zijn, en kan in feite steun met handelsbeslissingen, andere cycli kan gewoon statistische ruis die is “voorzien” om historische gegevens. In dergelijke gevallen, de cycli zijn aanwezig op historische gegevens, maar kan niet blijven werken in de toekomst.

We zien ook dat veel beurs cycli werken de meeste van de tijd, maar niet alle tijd. Dit kan Meer tips hier omdat zelfs groter en krachtiger cycli aan het werk zijn. Zo kan een pullback rond de 9 jaar punt zeer klein of onbestaande als we in een grote bull markt op basis van langere termijn cycli.

Cycli zijn een manier om te helpen bij het verbeteren timing voor transacties. Of day trading of investeren, cycli geven u een tijdsvenster naar te kijken voor veranderingen in de richting. Gebruik andere analysemethoden en, zoals de meeste cycli zijn niet nauwkeurig genoeg om te worden gebruikt in isolement.